OPIS IN POSLANSTVO PODJETJA

Ponujamo strokovne in kakovostne rešitve po meri naročnika. Naše poslanstvo je v sodelovanju z naročniki vpeljati učinkovite in trajnostne rešitve skozi zastavljene projekte ter na ta način dosegati uspešne rezultate.

MM SOL ponuja strokovno svetovanje in tehnično podporo tako lokalnim upravam, kot tudi organizacijam ter velikim, srednjim in malim podjetjem. Naše dejavnost je osredotočena zlasti na energetiko, okolje in infrastrukturo. Delovna področja se združujejo v investicijskih projektih za katere je možno pridobiti nepovratno ali povratno financiranje in ugodne kredite.

MM Sol je ustanovil Matija Matičič, ki ima bogate na področju energetike, varstva okolja in EU skladov. Že v študentskih letih se je prvič srečal z investicijskimi projekti, za katere je izdeloval prostorske analize in ocene tveganja. Zaradi tehnične narave je kmalu svoje zanimanje razširil tudi na energetiko in možnost pridobivanja nepovratnih sredstev za investicije. MM Sol je ustanovil leta 2015 in se v sodelovanju povezal s številnimi drugimi podjetji in organizacijami ter sestavil zaupanja vredno ekipo. Skozi leta delovanja je pridobil zaupanje številnih zadovoljnih naročnikov in projektnih partnerjev.